Over mij

AANGENAAM KENNNIS TE MAKEN

MIJN NAAM IS…

Bert Heesakkers

Ik ben 10 jaar oud als ik mijn eerste computer krijg. Ik heb enorm veel plezier met alle spelletjes er op gespeeld kunnen worden en daarmee wordt ook het zaadje gepland van mijn grote droom: om ooit zelf spelletjes te maken. Na een lange omweg (via een opleiding psychologie en het idee dat ik het mezelf zou kunnen en moeten leren) duik ik op mijn 28ste weer de collegebanken in. Deze keer voor een opleiding informatica om zo mijn droom alsnog waar te maken. Na 6 jaar studie is het dan eindelijk zover en vlak voor mijn afstuderen krijg ik een baan als game ontwikkelaar. En vanaf de eerste dag is alles zoals ik me had voorgesteld. En steevast is mijn antwoord op de vraag hoe het met me gaat: “Living the dream..!”

MIJN VERHAAL

Mijn achtergrond

Vanwege werkdruk en carrièremogelijkheden maak ik na 5 jaar de overstap naar het onderwijs. In plaats van zelf games te maken help ik nu anderen met het waarmaken van hun droom om games te gaan maken. Ik geniet oprecht van de successen die studenten behalen en ben blij voor ze als ze bij hun droombedrijf aan de slag kunnen. Ik merk dat ik veel voldoening haal uit de begeleiding van anderen en het delen van mijn kennis.

WAAROM IK GESTART BEN MET…

Living The Dream

In die tijd kom ik in contact met coaching en merk hoe krachtig dit is om mensen verder te helpen. Daarom ben ik begonnen met “Living the Dream”. Om mensen te helpen voorbij beperkende overtuigingen te kijken en hun dromen werkelijkheid te maken. Zodat uiteindelijk ook zij hun droom kunnen leven.

Living the Dream

IK KAN JE HELPEN MET

DE DINGEN ANDERS DOEN

Loop je tegen hetzelfde aan en wil je het anders? Neem vrijblijvend contact met op voor een gesprek.

UIT JE GROEF

TE KOMEN

Zit je vast in een groef en kom je er niet uit? Ik help je te breken met die patronen.

KRACHT ZOEKEN

Voel je je alsof je er geen energie meer voor hebt? Ik help je deze weer terug te vinden!

JOUW VERHAAL TE VERTELLEN

Ik kan je helpen jouw verhalen te vangen en je woorden te geven om het te vertellen.